1. variants
2 olas, 1 ēdamkarote piena, 1 ēdamkarote sviesta, sāls, 30 g sarīvēta siera
Olu dzeltenumus saputo, pielej pienu, pievieno ar sāli saputotus olu baltumus.
Pusi sviesta devas sakarsē pannā, kurā ielej masu.
Vispirms 2 minūtes omleti cep uz plīts, pēc tam neapgriežot cep cepeškrāsnī gaiši dzeltenu.
Izceptu omleti pārkaisa ar sarīvētu sieru,pārloka uz pusēm, virsū uzlej kausētu atlikušo sviestu.
2. variants
Produktu deva tā pati.
Olu dzeltenumus saputo, pielej pienu, pieliek uz smalkās rīves sarīvētu sieru un uzmanīgi iecilā saputotus olu baltumus. Cep tāpat kā 1. variantā.
Patīk receptes? Iesaki draugiem. Paldies!