Sastāvdaļas
- 2 olas
- 3 ēdamkarotes minerālūdens
- 1 ēdamkarote saldā krējuma
- šķipsniņa sāls
- 1 tējk. augu eļļas
- 1 tējk. sviesta
- 1 sīpols
- 100 g šampinjonu
- garšaugu sāls
- sīpolloki
Pagatavošana
- Olu baltumus atdala no dzeltenumiem.
- Dzeltenumiem pielej minerālūdeni un krējumu, pieliek sāli.
- Samaisa un iecilā saputotus olu baltumus.
- Pannā uzkarsē eļļu un izcep omleti.
- Pagatavo pildījumu: sviestā apcep sīki sagrieztu sīpolu, pieliek šampinjonus un izsautē. Sāli pieliek pēc garšas.
- Pildījumu uzliek uz omletes. Omleti pārloka uz pusēm un pārkaisa ar lociņiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!