Sastāvdaļas
- 300 g šampinjonu
- 2 saspiestas ķiploka daiviņas
- 4 ēdamkarotes sviesta
- 2 plānās šķēlēs sagriezti cukīni
- sasmalcināts timiāns
- sāls, pipari
- 8 olas
- 40 g rīvēta Parmas siera
- 3 ēdamkarotes piena
- 2 ēdamkarotes sezama sēkliņu
Pagatavošana
- Sēnes nomazgā un sagriež plānās šķēlītēs.
- Pannā izkausē 2 ēdamkarotes sviesta un sautē sēnes un ķiplokus 20 minūtes.
- Pievieno cukīni un timiānu, pārkaisa ar sāli un pipariem, cep 10 minūtes.
- Bļodā sakuļ olas, iemaisa Parmas sieru un pienu, pieber sāli un piparus.
- Pārlej sēnēm un cukīni un cep 4-5 minūtes.
- Pārkaisa ar sezama sēkliņām.
- Omleti apgriež otrādi un cep vēl 4 minūtes.
- Omletei jābūt stingrai un gaiši brūnai no abām pusēm, pasniedz karstu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!