Sastāvdaļas
- 2 saspiestas ķiploka daiviņas
- 2 ēdamkarotes olīveļļas
- 180 g brokoļu
- 1/4 tējkarotes maltu sarkano piparu
- sāls
- malti melnie pipari
- 6 olas
- 100 g rīvēta siera
Pagatavošana
- Krāsni uzkarsē līdz 175 °C temperatūrai.
- Pannā uzkarsē vienu ēdamkaroti olīveļļas.
- Pannā apcep ķiplokus, kamēr tie kļūst caurspīdīgi.
- Pievieno brokoļus, sarkanos piparus, sāli un melnos piparus - cep minūti.
- Pielej 2 ēdamkarotes ūdens, uzliek vāku un sautē, kamēr brokoļi gatavi - atdzesē.
- Lielā bļodā sakuļ olas.
- Olām pievieno brokoļu maisījumu - samaisa.
- Pannā uzkarsē 1 ēdamkaroti olīveļļas, lej olu maisījumu.
- Cep 3-4 minūtes,kamēr maliņas sarecē un atraujas.
- Omleti pārkaisa ar sieru, pannu liek sakarsētā krāsnī uz vidējām restītēm, cep 8-10 minūtes.
- Pannu izņem no krāsns un vēlreiz uzkaisa sieru, piparus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!