Olu pašot

Olu pašot Foto: Olu pašot

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • ūdens olu vārīšanai
  • 1 ēdamkarote etiķa
  • sāls

Pagatavošana

  1. Ūdeni katlā uzvāra, tikko ūdens sācis vārīties, uguni samazina līdz minimumam.
  2. Pievieno ūdenim etiķi un sāli.
  3. Olu ļoti uzmanīgi traukā pārsit, dzeltenumam jāpaliek veselam.
  4. Uzmanīgi olu liek ūdenī, vāra 3-5 minūtes.
  5. Ar putu nosmeļamo lāpstiņu olu izceļ no ūdens, liek uz šķīvja.
  6. Nekavējoties pasniedz, kā piedevas var pasniegt papriku, vai Tabasko mērci.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes