Sastāvdaļas
- 5 olas
- 2 tomāti
- 2 saldās paprikas pākstis
- 1 sīpols
- 1 ķiploka daiviņa
- 3 ēdamkarotes eļļas
- sāls
- pipari
- asie peperoni pipari
- 40 g šķiņķa
- pētersīļu zaļumi
Pagatavošana
- Tomātus sagriež gabaliņos, saldās paprikas pākstis nelielās sloksnītēs, sīpolu gredzenos.
- Miezerī saberž ķiploka daiviņu.
- Pannā uzkarsē eļļu, pievieno dārzeņus un sautē 10 minūtes.
- Pieliek sāli, piparus un dažus gabaliņus aso peperoni piparu.
- Dārzeņu maisījumam piejauc gabaliņos sagriezta šķiņķa.
- Pārlej ar olu kulteni, uz lēnas uguns sarecina un pārkaisa ar pētersīļu zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!