Sastāvdaļas
- 1 šķēlēs sagriezts baltmaizes klaips
- 4 olas
- 3 tomāti
- 500 g šķiņķa
- 150 g siera
- 100 g sviesta
- 150 ml piena
- sāls, pipari, muskatrieksts pēc garšas
Pagatavošana
- Maizes šķēles noziež ar plānu sviesta kārtiņu.
- Noziestās maizes šķēles sāniski izkārto ietaukotā veidnē.
- Tomātus sagriež šķēlītēs un šķiņķi sagriež šķēlītēs.
- Starp maizes šķēlēm liek tomātu un šķiņķa šķēlītes.
- Olas sakuļ ar pienu, pievieno sāli, piparus, muskatriekstu.
- Olu maisījumu pārlej baltmaizes šķēlēm, pārkaisa ar rīvētu sieru.
- Cep sakarsētā krāsnī, kamēr olas sabiezējušas un parādās garoziņa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!