Sastāvdaļas
- 2 vidēja lieluma olas
- 1 tomāts
- 1 liela paprika
- sviests
- sāls, malti melnie pipari pēc garšas
- svaigas dilles dekorēšanai
Pagatavošana
- Nomazgājiet papriku, izņemiet sēklas un nogrieziet divus lielus gredzenus.
- Uzkarsē pannu līdz vidējam siltumam un ieziež to ar sviestu.
- Liek piparu gredzenus uz pannas un cep no vienas puses 3 minūtes, apgrieziet gredzenus uz otru pusi.
- Nogrieziet divas plānas tomātu šķēles un lieciet tās paprikas gredzenos, uzberiet sāli un sautējiet 1-2 minūtes.
- Rūpīgi iesitiet 1 olu katrā paprikas gredzenā, virsū tomātiem.
- Uzberiet olai sāli un piparus.
- Cepiet līdz gatavs (vēlams neizmantot vāciņu, lai dzeltenums neizbalē).
- Noņemiet no uguns, noņemiet lieko olas baltumu, kas izplūdis pāri malām, ar lāpstiņu, apkaisiet ar dillēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!