Olas paprikas gredzenos

Olas paprikas gredzenos Foto: Olas paprikas gredzenos

Sastāvdaļas

  • 2 vidēja lieluma olas
  • 1 tomāts
  • 1 liela paprika
  • sviests
  • sāls, malti melnie pipari pēc garšas
  • svaigas dilles dekorēšanai

Pagatavošana

  1. Nomazgājiet papriku, izņemiet sēklas un nogrieziet divus lielus gredzenus.
  2. Uzkarsē pannu līdz vidējam siltumam un ieziež to ar sviestu.
  3. Liek piparu gredzenus uz pannas un cep no vienas puses 3 minūtes, apgrieziet gredzenus uz otru pusi.
  4. Nogrieziet divas plānas tomātu šķēles un lieciet tās paprikas gredzenos, uzberiet sāli un sautējiet 1-2 minūtes.
  5. Rūpīgi iesitiet 1 olu katrā paprikas gredzenā, virsū tomātiem.
  6. Uzberiet olai sāli un piparus.
  7. Cepiet līdz gatavs (vēlams neizmantot vāciņu, lai dzeltenums neizbalē).
  8. Noņemiet no uguns, noņemiet lieko olas baltumu, kas izplūdis pāri malām, ar lāpstiņu, apkaisiet ar dillēm.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes