Ogu suflē ar iebiezināto pienu

Ogu suflē ar iebiezināto pienu Foto: Ogu suflē ar iebiezināto pienu

Sastāvdaļas

  • 2 glāzes ogu
  • 1 glāze ūdens
  • 1/2 glāzes cukura
  • 1 ēdamkarote želatīna
  • 1/2 bundžas iebiezinātā piena

Pagatavošana

  1. Ogas pārlej ar ūdeni un uzvāra.
  2. Želatīnu uzbriedina atlikušajā ūdenī.
  3. Ogas izberž caur sietu, pievieno cukuru, kārtīgi samaisa.
  4. Uzbriedinātu želatīnu karsē, kamēr tas izkūst, samaisa ar ogu maisījumu.
  5. Ogu masu liek auksta ūdens peldē, lai tas pilnībā atdziest.
  6. Sakuļ to ar mikseri nelielā ātrumā, stingrās putās.
  7. Tievā strūklā pielej iebiezināto pienu, vēlreiz sakuļ.
  8. Masu lej deserta traukos un sastindzina.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes