Sastāvdaļas
- 4 ēdamkarotes miltu
- 4 ēdamkarotes kartupeļu cietes
- 1 ola
- 300 ml piena
- 250 ml ūdens
- 50 g šokolādes
- 3 ēdamkarotes kakao pulvera
- sāls, cukurs pēc garšas
- 1 ēdamkarote augu eļļas
Krēmam:
- 500 ml piena
- 50 g vaniļas cukura
- 40 g kartupeļu cietes
Pagatavošana
- Visas mīklas sastāvdaļas kārtīgi samaisa, pievieno izkausētu šokolādi.
- Cep pankūkas, 2-3 minūtes no katras puses.
- 400 ml piena uzvāra.
- Atsevišķi samaisa vaniļas cukuru un kartupeļu cieti, pakāpeniski pielej 100 ml auksta piena - samaisa viendabīgā masā.
- Aukstā piena masu, tievā strūkliņā lej verdošajā pienā.
- Uz mazas uguns, pastāvīgi maisot visu uzvāra, kamēr krēms sabiezē.
- Starp pankūkām klāj krēmu, veidojot torti, liek to ledusskapī uz 1 stundu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!