Neceptā šokolādes – sukāžu kūka

Neceptā šokolādes – sukāžu kūka Foto: Neceptā šokolādes – sukāžu kūka

Sastāvdaļas

  • 1 glāze valriekstu
  • 1 glāze dateļu
  • 1 ēdamkarote sviesta

Krēmam:

  • 1 glāze Indijas riekstu
  • 1/3 glāzes minerālūdens
  • 80 g sviesta (izkausēta)
  • 100 g šokolādes
  • 2/3 glāzes medus

Pagatavošana

  1. Valriekstus, dateles un sviestu sasmalcina virtuves kombainā viendabīgā masā.
  2. Masu ieklāj kūkas formā, kas pārklāta ar viegli ietaukotu cepamo papīru un ievieto ledusskapī līdz būs nepieciešams.
  3. Indijas riekstus iemērc ūdenī uz 1 - 2 stundām. Tad tos noskalo aukstā ;ūdenī un sasmalcina virtuves kombainā kopā ar minerālūdeni un medu.
  4. Tad masai pievieno izkausētu sviestu un šokolādi, visu labi samaisa viendabīgā masā.
  5. Ja krēms sanācis pārāk salds, pievienojiet nedaudz kakao pulvera.
  6. Pārklāj krēmu pār kūkas pamatni un ievieto ledusskapī uz 4 - 5 stundām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes