Sastāvdaļas
- 250 ml saldā krējuma
- 250 g konservētu ananāsu gabaliņu
- pūdercukurs (pēc garšas)
- 30 g želatīna
- 2 tējkarotes maltās kafijas
- mellenes (dekorēšanai)
- piparmētru lapiņas (dekorēšanai)
- 150 g krēmsiera
- 2 ēdamkarotes cukura
Pagatavošana
- Želatīnu pārlej ar ūdeni un atstāj uzbriest. Tad izkausē un atdzesē līdz istabas temperatūrai.
- Virtuves kombainā saputo saldo krējumu ar pūdercukuru un ananāsu gabaliņiem, pakāpeniski pievieno 2/3 želatīna.
- Masu ielej sevis izvēlētā kūkas formā vai bļodā un ievieto ledusskapī.
- Pār virsmu izkārto ananāsu gabaliņus un atkal ieliek ledusskapī.
- Tikmēr pagatavo stipru malto kafiju ar 2 ēdamkarotēm cukura un sajauc ar atlikušo želatīnu.
- Masu pārklāj pār kūkas virsmu un atkal ievieto ledusskapī.
- Krēmsieru sajauc ar pūdercukuru un dekorē kūkas virsmu.
- Pirms pasniegšanas izkārto mellenes un piparmētru lapiņas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!