Neceptā jogurta – persiku kūka

Neceptā jogurta – persiku kūka Foto: Neceptā jogurta – persiku kūka

Sastāvdaļas

  • 850 ml konservētu persiku sīrupā
  • 100 ml trekna saldā krējuma
  • 100 ml piena
  • 2 paciņas želatīna
  • 300 ml persiku jogurta
  • 1 gatavs biskvīts

Pagatavošana

  1. Vienu želatīna paciņu pārlej ar pienu un atstāj uzbriest uz 10 - 15 minūtēm.
  2. Tad izkausē un atdzesē līdz istabas temperatūrai.
  3. Jogurtu sajauc ar izkausēto želatīnu viendabīgā masā.
  4. Ar elektrisko putotāju saputo saldo krējumu un porcjvedīgi pievieno jogurta masu.
  5. Masu ieklāj kūkas formā, pāri izkārto biskvīta gabaliņus un ievieto ledusskapī.
  6. Persiku sasmalcina biezenī, izmantojot blenderi.
  7. Persiku sīrupu izmanto otras želatīna paciņas pagatavošanai.
  8. Želatīnu sajauc ar persiku biezeni un saputo ar elektrisko putotāju viendabīgā masā.
  9. Pārklāj to pār biskvīta gabaliņu kārtu.
  10. Ievieto ledusskapī uz 2 - 3 stundām un dekorē pēc pašu gaumes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes