Sastāvdaļas
- 850 ml konservētu persiku sīrupā
- 100 ml trekna saldā krējuma
- 100 ml piena
- 2 paciņas želatīna
- 300 ml persiku jogurta
- 1 gatavs biskvīts
Pagatavošana
- Vienu želatīna paciņu pārlej ar pienu un atstāj uzbriest uz 10 - 15 minūtēm.
- Tad izkausē un atdzesē līdz istabas temperatūrai.
- Jogurtu sajauc ar izkausēto želatīnu viendabīgā masā.
- Ar elektrisko putotāju saputo saldo krējumu un porcjvedīgi pievieno jogurta masu.
- Masu ieklāj kūkas formā, pāri izkārto biskvīta gabaliņus un ievieto ledusskapī.
- Persiku sasmalcina biezenī, izmantojot blenderi.
- Persiku sīrupu izmanto otras želatīna paciņas pagatavošanai.
- Želatīnu sajauc ar persiku biezeni un saputo ar elektrisko putotāju viendabīgā masā.
- Pārklāj to pār biskvīta gabaliņu kārtu.
- Ievieto ledusskapī uz 2 - 3 stundām un dekorē pēc pašu gaumes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!