Neceptā jogurta – augļu kūka

Neceptā jogurta – augļu kūka Foto: Neceptā jogurta – augļu kūka

Sastāvdaļas

  • 500 g ananāsu jogurta
  • 25 g želatīna
  • 4 ēdamkarotes cukura (vai vairāk)
  • 350 g augļu/ogu
  • 100 ml ananāsu sulas

Pagatavošana

  1. Želatīnu pārlej ar ananāsu sulu un atstāj uzbriest.
  2. Jogurtu sajauc ar cukuru un saputo ar elektrisko putotāju.
  3. Augļus vai ogas nomazgā, lielākos, ja nepieciešams sagriež nelielos gabalos.
  4. Uzbriedināto želatīnu pievieno jogurta masai un vēlreiz visu saputo.
  5. Augļus vai ogas pievieno jogurta masai un rūpīgi samaisa.
  6. Masu ieklāj kūkas formā, kas pārklāta ar pārtikas plēvi.
  7. Ievieto to ledusskapī vismaz uz 3 stundām.
  8. Pirms pasniegšanas dekorē ar ogām, augļiem vai pēc savas gaumes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes