Neapoles pica

Neapoles pica Foto: Neapoles pica

Sastāvdaļas

  • picas mīkla
  • 4 ēdamkarotes auksti spiestas augu eļļas
  • 250 g Mozzarella siera
  • 500 g tomātu
  • sāls
  • rožu paprika
  • 6 anšovi

Pagatavošana

  1. Pagatavo picu mīklu, izveltnē.
  2. Uz mīklas sakārto šķēlītēs sagrieztu sieru, virsū saliek tomātu šķēles.
  3. Uzkaisa sāli un papriku, anšovus sakārto dekoratīva režģa veidā.
  4. Picu pārziež ar eļļu un cep iepriekš līdz 200 °C sakarsētā cepeškrāsnī apmēram 30 minūtes, līdz tā kļūst zeltaini brūna.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes