Načo plate

Načo plate Foto: Santa Maria publicitātes fotogrāfija

Sastāvdaļas

  • 215 ml Santa Maria Zaļais halapenjo
  • 1 paciņa Santa Maria Tako garšvielu maisījums
  • 1 paka Santa Maria Načo kukurūzas čipsi, 185 g
  • 400 g malta liellopa gaļa
  • 1 ēdk. eļļa
  • 100 ml ūdens

Pagatavošana

  1. Apcepiet malto gaļu. 
  2. Pievienojiet garšvielu maisījumu un ūdeni. 
  3. Samaisiet un cepiet uz lēnas uguns bez vāka 5-10 minūtes. Ieberiet načo karstumizturīgā traukā un pievienojiet tako malto gaļu un zaļos halapenjo. 
    Pārkaisiet ar rīvētu sieru un cepiet krāsnī 225 °C temperatūrā 5 minūtes vai, līdz siers izkusis.
  4. Pārkaisiet ar rīvētu sieru un cepiet krāsnī 225 °C temperatūrā 5 minūtes vai, līdz siers izkusis. 
  5. Pasniedziet načo plati ar gvakamoli, skābo krējumu un salsu.

    Recepti peidāvā Santa Maria.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes