Sastāvdaļas
- 215 ml Santa Maria Zaļais halapenjo
- 1 paciņa Santa Maria Tako garšvielu maisījums
- 1 paka Santa Maria Načo kukurūzas čipsi, 185 g
- 400 g malta liellopa gaļa
- 1 ēdk. eļļa
- 100 ml ūdens
Pagatavošana
- Apcepiet malto gaļu.
- Pievienojiet garšvielu maisījumu un ūdeni.
- Samaisiet un cepiet uz lēnas uguns bez vāka 5-10 minūtes. Ieberiet načo karstumizturīgā traukā un pievienojiet tako malto gaļu un zaļos halapenjo.
Pārkaisiet ar rīvētu sieru un cepiet krāsnī 225 °C temperatūrā 5 minūtes vai, līdz siers izkusis. - Pārkaisiet ar rīvētu sieru un cepiet krāsnī 225 °C temperatūrā 5 minūtes vai, līdz siers izkusis.
- Pasniedziet načo plati ar gvakamoli, skābo krējumu un salsu.
Recepti peidāvā Santa Maria.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!