Sastāvdaļas
- 1 kg vistas filejas
- 3 kausētie sieriņi
- 1 saišķītis loku
- 1 saišķītis diļļu vai pētersīļu
- 1 ola
- 3 ēdamkarotes majonēzes vai skābā krējuma
- garšvielas
- 2 ķiploka daiviņas
- rīvmaize apviļāšanai
Pagatavošana
- Gaļas maļamajā mašīnā samaļ vistas fileju, kausētos sieriņus, dilles vai pētersīļus, ķiplokus un lokus.
- Iegūto masu kārtīgi samaisa, pievieno jēlu olu, majonēzi vai skābo krējumu, sāli, piparus.
- No maltās gaļas masas veido mazas kotletītes, apviļā tās rīvmaizē un cep sakarsētā, ietaukotā pannā.
- Loku vietā var pievienot baziliku, ja vēlas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!