Milfejs ar zemenēm un saldo krējumu

Milfejs ar zemenēm un saldo krējumu Foto: Milfejs ar zemenēm un saldo krējumu

Sastāvdaļas

  • 500 g bezrauga kārtainās mīklas
  • 500 ml trekna saldā krējuma
  • pūdercukurs
  • vanilīns
  • zemenes
  • zemeņu džems
  • kokosriekstu skaidiņas rotāšanai

Pagatavošana

  1. Mīklu plāni izrullē, apm. 0,5 cm biezumā.
  2. Sagriež 6x10 cm lielos taisnstūrīšos.
  3. Veidnē ieklāj cepamo papīru, liek mīklas taisnstūrīšus, cep 200-220°C temperatūrā, kamēr gatavs - kļūst zeltaini.
  4. Saldo krējumu sakuļ ar pūdercukuru, pievieno vanilīnu.
  5. Zemenes pārgriež uz pusēm.
  6. Saliek milfeju - biskvīta taisnstūris, zemeņu džems, saldā krējuma masa, zemeņu pusītes, biskvīta taisnstūris, zemeņu pusītes, kokosriekstu skaidiņas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes