Mīklā cepta siļķe

Mīklā cepta siļķe Foto: Mīklā cepta siļķe

Sastāvdaļas

  • 3 sālītas siļķu filejas
  • citronu sula
  • timiāns
  • 2 marinēti gurķi
  • mīkla
  • eļļa cepšanai
  • zaļumi rotāšanai

Pagatavošana

  1. Izmērcētu siļķu filejām izlasa asakas, apslaka ar citronu sulu, ierīvē timiānu un noliek vēsā vietā uz 20-30 minūtēm.
  2. Tad iemērc mīklā un cep lielā eļļas daudzumā 5-6 minūtes.
  3. Atdzesētas kārto zivju traukā, rotājot abas puses ar marinēta gurķa šķēlītēm un citrona gabaliņiem.
  4. Pārliek ar pētersīļu zariņiem.
  5. Pasniedz ar mērci.
  6. Mīklā ceptu siļķi var pasniegt ar piedevām, kuras pagatavo, viegli apcepot un pasautējot ripās sagrieztus sīpolus, tiem virsū liek nomizotu tomātu šķēles, visu pārkaisa ar sāli, pipariem un timiānu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes