Meža gaļas sautējums

Meža gaļas sautējums Foto: Meža gaļas sautējums

Sastāvdaļas

  • kakla karbonāde
  • milti
  • eļļa
  • timiāna zariņš
  • kaltēts timiāns
  • buljons
  • burkāni
  • sīpoli
  • ķiploki
  • tomātu pasta
  • Vorčestera mērce
  • rozmarīns
  • sāls

Pasniegšanai:

  • svaiga maize
  • pētrsīļi

Pagatavošana

  1. Izmantoju kakla karbonādi! Sagriezt gabaliņos - nu tā, vienam kampienam! Apviļāt miltos un katliņā iekšā apcepties, sakarsētā eļļā! Uzberu sāli un pielieku pāris zariņus timiāna!
  2. Kad gaļa apcepusies zeltaini brūna, pielieku klāt buljonu (man ir sasaldēts no mēles ko vārīju)!
  3. Lieku uz kādām 45 minūtēm sautēties uz lēnas uguns!
  4. Paralēli samizoju un sagatavoju visus dārzeņus! Pannā apcept burkānus, sīpolus un ķiplokus! Lieku klāt gaļai un sautēju vēl 30. minūtes.
  5. Pēc tam lieku klāt ēdamkaroti tomātu pastu un Vorčesteras mērci! Nedaudz kaltētu timiānu un rozmarīnu un sāli!
  6. Un lieku klāt visus atlikušos dārzeņus un sautēju vēl kādas 45 minūtes!
  7. Pasniedz ar svaigiem pētersīļiem un svaigu maizīti!

Receptes un foto autore: Gundega Upe

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes