Mencas filejas sacepums ar sieru

Mencas filejas sacepums ar sieru Foto: Mencas filejas sacepums ar sieru

Sastāvdaļas

  • 700 g mencu filejas
  • 1 šķēle baltmaizes
  • 1/3 glāzes piena
  • 1/2 glāzes krējuma
  • 2 olas
  • sāls
  • pipari
  • rīvēts muskatrieksts
  • 1 burkāns
  • 1 pētersīlis
  • 1 sīpols
  • citronskābe
  • 100 g sarīvēta siera

Pagatavošana

  1. Fileju pārlej ar aukstu ūdeni, pieliek garšvielas, citronskābi, sāli un nelielā ūdens daudzuma vāra mīkstu.
  2. Atdzesētu fileju sadala gabaliņos un kopā ar pienā izmērcētu baltmaizi 2 reizes samaļ.
  3. Masai pievieno krējumu, sāli, piparus, muskatriekstu, olas un samīca.
  4. Veidni ieziež ar sviestu, liek tajā zivju masu un mērenā siltuma cepeškrāsnī cep 30 minūtes.
  5. Izceptu pārkaisa ar sarīvētu sieru.
  6. Pasniedz ar vārītiem dārzeņiem un krējuma mērci.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes