Sastāvdaļas
- 250 g kaltētu melno pupiņu, kas iemērktas uz nakti
- 1 l verdoša ūdens
- 4 lauru lapas
- 300 g nomizotu, gabaliņos sagrieztu mango
- 1 ēdamkarote citrona sulas
- 1 ēdamkarote apelsīna sulas
- 1 ēdamkarote mango sulas
- 1 ēdamkarote kļavu sīrupa
- 3 ēdamkarotes sasmalcināta koriandra
- sāls, pipari
- 1 ēdamkarote laima sulas
- kviešu tortiljas
Pagatavošana
- Pupiņas ieber katlā tā, lai ūdens tās pārklātu, un vāra uz lēnas uguns.
- Noņem no uguns un ļauj briest 2 stundas.
- Nokāš, ieber verdošā ūdenī un pievieno lauru lapas.
- Vāra uz lēnas uguns apmēram 1 stundu un 15 minūtes, līdz pupiņas mīkstas.
- Nokāš un izņem lauru lapas, atdzesē.
- Bļodā samaisa pupiņas, mango, citrona un apelsīna sulu, kļavu sīrupu un koriandru.
- Pievieno sāli un piparus, apslaka ar laima sulu un pilnībā atdzesē.
- Pasniedz ar kviešu tortiljām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!