Sastāvdaļas
Mīklai:
- 200 g miltu
- 150 g sviesta
- 100 g cukura
- 1 tējkarote cepamā pulvera
Pildījumam:
- 500 g biezpiena
- 2 olas
- 100 g cukura
- 100 g skābā krējuma
- 200 g melleņu
Pagatavošana
- Sviestu sagriež nelielos gabaliņos, sajauc ar miltiem un cepamo pulveri.
- Tad pievieno olas un cukuru, mīklu labi izmīca un ievieto ledusskapī uz 20 - 30 minūtēm.
- Virtuves kombainā sasmalcina biezpienu, tad pievieno olas, skābo krējumu un cukuru. Visu labi samaisa līdz masa kļūst viendabīga.
- Viegli ietaukotā kūkas formā mīklu ieklāj tā, lai malas būtu 5 sm uz augšu.
- Ieklāj tajā pildījumu un pārkaisa ar ogām.
- Liek cepties 180°C temperatūrā 40 minūtes.
- Pasniedz atdzesētu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!