Sastāvdaļas
- 4 olas
- 1/2 glāzes cukura
- 1 tējk. vaniļas ekstrakta
- 1/2 glāzes miltu
- 2 tējk. sviesta
- 2 tējk. medus
- 1/4 glāzes putukrējuma
- 1 banāns
- sukādes, ogas, rīvēta šokolāde (pēc vēlēšanās)
Pagatavošana
- Sakuļ olas ar cukuru un vaniļas ekstraktu viendabīgā masā.
- Maisot, pakāpeniski pievieno miltus, izkausētu sviestu un medu - visu kārtīgi sakuļ,
- viendabīgā mīklā.
- Krāsni uzkarsē līdz 180 grādu temperatūrai.
- Ieeļļo veidni, lej tajā mīklu un cep 10-15 minūtes.
- Gatavu biskvītu atdzesē līdz istabas temperatūrai.
- Biskvītam uzklāj putukrējumu, plānas banāna šķēlītes.
- Cieši sarullē ruleti.
- Ruleti noklāj ar cukura sīrupu, pūdercukuru un rīvētu šokolādi.
- Pēc vēlēšanās rotā ar ogām vai sukādēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!