Mednieku salāti

Mednieku salāti Foto: Mednieku salāti

Sastāvdaļas

  • 250 g vistas filejas
  • 2 kartupeļi
  • 3 olas
  • 1 burkāns
  • 2 marinēti gurķi
  • 150 g marinētu sēņu
  • 200 g cieta siera
  • majonēze pēc garšas

Pagatavošana

  1. Olas cieti izvāra, noņem čaumalas, atdzesē.
  2. Vistas fileju izvāra, dārzeņus izvāra ar visu mizu - atdzesē.
  3. Vārītajiem dārzeņiem novelk mizu, kartupeļus sīki sagriež, burkānu rupji sarīvē.
  4. Pirmo salātu kārtu liek kartupeļus, uzklāj majonēzes restīti.
  5. Otrā kārta - sīki sagriezta vistas fileja, uzklāj majonēzi.
  6. Trešā kārta - salmiņos sagrieztas olas, rupji rīvēti burkāni, uzklāj majonēzi.
  7. Ceturtā kārta - rupji rīvēti marinēti gurķi, majonēze.
  8. Piektā kārta - marinētas sēnes, majonēze, rīvēts siers.
  9. Gatavus salātus liek ledusskapī uz 2-3 stundām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes