„Mednieku” salāti

„Mednieku” salāti Foto: „Mednieku” salāti

Sastāvdaļas

  • 250 g vistas filejas
  • 2 kartupeļi
  • 3 olas
  • 1 burkāns
  • 2 marinēti gurķi
  • 150 g marinētu sēņu
  • 200 g cieta siera
  • majonēze pēc garšas

Pagatavošana

  1. Olas cieti izvāra, vistas fileju izvāra, dārzeņus izvāra - visu atdzesē.
  2. Dārzeņus nomizo, olām noņem čaumalu.
  3. Salātus liek kārtās:
  4. 1 kārta - sīki sagriezti vārīti kartupeļi, uzklāj majonēzes restīti.
  5. 2 kārta - sīki sagriezta vistas fileja, uzklāj majonēzi.
  6. 3 kārta - salmiņos sagrieztas cieti vārītas olas, rupji rīvēti burkāni, uzklāj majonēzi.
  7. 4 kārta - rupji rīvēti marinētie gurķi, uzklāj majonēzi.
  8. 5 kārta - sēnes, uzklāj majonēzi, pārkaisa rīvētu sieru.
  9. Gatavus salātus liek ledusskapī uz 2-3 stundām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes