Medījuma gaļas šnicele

Medījuma gaļas šnicele Foto: Medījuma gaļas šnicele

Sastāvdaļas

  • 1 kg medījuma (stirnas, aļņa, mežacūkas) gaļas
  • sāls
  • milti
  • tauki

Marinādei:

  • 1 glāze piena
  • 3 olas
  • 1/2 maltu piparu un paprikas
  • 4 ķiploka daiviņas
  • 1 lauru lapa
  • 1 sīpols

Pagatavošana

  1. Sakultas olas, sasmalcinātu sīpolu un ķiploku iemaisa pienā, pievieno sasmalcinātu lauru lapu, piparus.
  2. Gaļu sagriež šķēlēs, izdauza, iemērc piena - olu maisījuma, marinē aukstā vieta 24 - 36 stundas.
  3. Pēc tam gaļu atbrīvo no sīpoliem un ķiplokiem.
  4. Miltiem pievieno sali, samaisa, apviļā šniceles, taukos cep brūnas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes