Mazsālīti tomāti gruzīnu gaumē

Mazsālīti tomāti gruzīnu gaumē Foto: Mazsālīti tomāti gruzīnu gaumē

Sastāvdaļas

  • 1,5 kg tomātu
  • 1 saišķītis kinzas
  • 1 ķiploka galviņa 
  • 4 tējkarotes melno piparu graudiņu
  • sāls, cukurs pēc garšas
  • 1 l ūdens

Pagatavošana

  1. Produktu daudzums paredzēts 3 litru burkai.
  2. Tomātus aplej ar verdošu ūdeni, patur 5-10 sekundes un novelk miziņu.
  3. Ķiploka daiviņas notīra, kinzu sakapā. 
  4. Burku aplej ar verdošu ūdeni, liek pirmo kārtu ar tomātiem. 
  5. Pārkaisa ar kinzu. 
  6. Burkā liek dažas ķiploka daiviņas.
  7. Pieber 1 tējkaroti melno piparu graudiņu. 
  8. Liek otro kārtu ar tomātiem, šādi turpina, kamēr burka ir pilna. 
  9. Gatavo sālījumu - verdošā ūdenī ber sāli un cukuru pēc garšas, izmaisa, pārlej tomātiem. 
  10. Pēc 24 stundām, mazsālītus tomātus jau var ēst.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes