Sastāvdaļas
- 1,5 kg tomātu
- 1 saišķītis kinzas
- 1 ķiploka galviņa
- 4 tējkarotes melno piparu graudiņu
- sāls, cukurs pēc garšas
- 1 l ūdens
Pagatavošana
- Produktu daudzums paredzēts 3 litru burkai.
- Tomātus aplej ar verdošu ūdeni, patur 5-10 sekundes un novelk miziņu.
- Ķiploka daiviņas notīra, kinzu sakapā.
- Burku aplej ar verdošu ūdeni, liek pirmo kārtu ar tomātiem.
- Pārkaisa ar kinzu.
- Burkā liek dažas ķiploka daiviņas.
- Pieber 1 tējkaroti melno piparu graudiņu.
- Liek otro kārtu ar tomātiem, šādi turpina, kamēr burka ir pilna.
- Gatavo sālījumu - verdošā ūdenī ber sāli un cukuru pēc garšas, izmaisa, pārlej tomātiem.
- Pēc 24 stundām, mazsālītus tomātus jau var ēst.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!