Mazsālīti šampinjoni

Mazsālīti šampinjoni Foto: Mazsālīti šampinjoni

Sastāvdaļas

  • nelieli šampinjoni 
1 variants:
  • dilles
  • upeņu lapas
  • ķiršu lapas
  • sakapāti ķiploki
  • mārrutki
  • 10-15 melno piparu graudiņi
2 variants:
  • bez ūdens

Pagatavošana

  1. 1 variants - burkā liek dilles, upeņu, ķiršu lapas, ķiplokus, mārrutkus, piparus, sēnes.
  2. Pārlej ar vārītu ūdeni istabas temperatūrā, kam pievienotas 3 ēdamkarotes sāls, aizvāko, liek ledusskapī uz 2-3 diennaktīm. 
  3. 2 variants - visus zaļumus un sēnes liek katlā, pārkaisa ar sāli, katlam liek virsū lielu šķīvi un virsū uzliek slogu. 
  4. Ja virtuvē ir vēss, katlu var atstāt uz 24 stundām telpā un tad likt ledusskapī uz 2 diennaktīm. 
  5. Ieteikums - ķiplokus un mārrutkus likt labāk uz sēnēm.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes