Sastāvdaļas
- 2 vistu filejas
- 2 tomāti
- 2 sīpoli
- 1 ola
- 100 g liesa cieta siera
- 1 ēdamkarote jogurta bez piedevām
- malti melnie pipari, sāls
Pagatavošana
- Vistu filejas sagriež mazos, plānos gabaliņos, izdauza tos ar gaļas āmuriņu.
- Gaļu liek bļodā un kārtīgi nomazgā.
- Bļodā ar gaļu iesit olu, pieber sāli, piparus un kārtīgi samaisa.
- Tomātus sagriež šķēlītēs, sīpolus sagriež gredzenos.
- Sieru sarīvē uz rupjās rīves.
- Veidni ietauko ar augu eļļu.
- Veidnē, kārtās liek vistas gaļu, sīpolu gredzenus,sīpolu gredzeniem virsū liek tomātu šķēlītes.
- Tomātu šķēlītēm uzklāj jogurtu, pārkaisa ar rīvētu sieru.
- Cep sakarsētā krāsnī, kamēr parādās zeltaina garoziņa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!