Sastāvdaļas
- 80 g maltu auzu pārslu
- 1 olas baltums
- 3 ēdamkarotes ūdens
- malts kanēlis
Pildījumam:
- 250 g liesa biezpiena
- 2 augļi (āboli, bumbieri, plūmes) vai 2 saujas ogu
- 1 olas baltums
- 1-2 ēdamkarotes medus
- vanilīns
Pagatavošana
- Maltas auzu pārslas samaisa ar olas baltumu, ūdeni, samīca mīklu.
- Liek ietaukotā veidnē, izveido mīklas maliņas.
- Cep 180°C temperatūrā, 10 minūtes.
- Gatavo pildījumu - biezpienu sakuļ blenderī, kopā ar ogām vai augļiem.
- Pievieno olas baltumu, medu, vanilīnu, vēlreiz sakuļ ar blenderi.
- Pildījumu lej virsū biskvītam, turpina cept 180°C temperatūrā, 40-50 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!