Sastāvdaļas
- 500 g vājpiena biezpiena
- 3 olas (dzeltenumus atdala no baltumiem)
- 4 ēdamkarotes mannā
- cukurs pēc garšas
- 1 ēdamkarote cepamā pulvera
- augļi pēc izvēles, augļu želeja pēc izvēles
Pagatavošana
- Visas sastāvdaļas samaisa, izņemot olu baltumus.
- Olu baltumus sakuļ putās.
- Sakultos olu baltumus, ar lāpstiņu iecilā biezpiena masā.
- Pagatavo 250 ml želejas, vadoties pēc instrukcijas.
- Biezpiena masu liek ietaukotā veidnē, cep 180°C temperatūrā, 45 minūtes, kamēr parādās zeltaina garoziņa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!
- Gatavu rotā ar augļiem pēc izvēles, uzlej želeju.
- Desertu liek ledusskapī, kamēr želeja sastingst.