Mazie pīrādziņi ar malto gaļu

Mazie pīrādziņi ar malto gaļu Foto: Mazie pīrādziņi ar malto gaļu

Sastāvdaļas

Mīklai:
  • 500 g miltu
  • 35 g rauga
  • 500 ml piena
  • 1 ola
  • sāls
 
Pildījumam:
  • 500 g jauktās maltās gaļas
  • 1 glāze buljona
  • 1 sīpols
  • pipari
  • sāls

Pagatavošana

  1. Miltus izsijā un samaisa ar sāli.
  2. Raugu izšķīdina siltā pienā.
  3. Izšķīdināto raugu samaisa ar miltiem, pievieno olu un samīca mīklu.
  4. Mīklu noliek siltā vietā, lai rūgst.
  5. Sīpolu samaļ gaļas maļamajā mašīnā un pievieno maltajai gaļai.
  6. Maltās gaļas maisījumam pielej buljonu, pieber piparus, sāli pēc garšas.
  7. Visu kārtīgi samaisa.
  8. Mīklu sagriež kvadrātiņos, katru mīklas kvadrātiņu mazliet pastaipa.
  9. Kvadrātiņa vidū liek pildījumu un izveido pīrādziņu.
  10. Ietaukotā veidnē liek pīrādziņus, noziež tos ar sakultu olas dzeltenumu.
  11. Cep 200°C temperatūrā, 20 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes