Sastāvdaļas
- rauga mīkla
- 120 g kūpinātas desas
- 100 g siera
- 100 g olīvu
- tomātu mērce
- itāļu garšvielas
Pagatavošana
- Olīvas sagriež gredzentiņos.
- Plānās šķēlītēs sagriež desu.
- Sieru sarīvē.
- Veidnē ieklāj cepamo papīru, liek mīklu, ar rokām izveido taisnstūra formu.
- Mīklai uzklāj tomātu mērci, uzliek desas šķēlītes.
- Desai virsū liek olīvas, pārkaisa ar rīvētu sieru.
- Mīklu uzmanīgi satin ruletē un sagriež gabalos (katram gabalam jābūt vismaz 2 cm biezumā).
- Gabalus liek veidnē, uzkaisa atlikušo sieru, uzber garšvielas.
- Cep 200 °C temperatūrā, sakarsētā krāsnī, 25-30 minūtes.
- Picas gatavību pārbauda ar koka iesmiņu, ja tas ir sauss - pica gatava.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!