Mazās picas

Mazās picas Foto: Mazās picas

Sastāvdaļas

  • 1,5 glāzes miltu
  • 150 ml piena
  • 1,5 tējkarotes sausā rauga
  • 3 ēdamkarotes augu eļļas
  • 250 g šķiņķa
  • 150 g šampinjonu
  • 1 paprika
  • 1/2 sīpola
  • 250 Mocarellas siera
  • 5 ēdamkarotes tomātu mērces
  • 1/2 tējkarotes Provansas garšvielu
  • 1 ķiploka daiviņa
  • šķipsniņa sāls, piparu
  • šķipsniņa cukura

Pagatavošana

  1. Siltā pienā izšķīdina raugu, atstāj uz 10 minūtēm.
  2. Pievieno augu eļļu, sāli, miltus, sakuļ elastīgu mīklu.
  3. Mīklai uzklāj drānu un atstāj siltā vietā, lai uzrūgst.
  4. Gatavo mērci - tomātu mērci samaisa ar Provansas garšvielām, sakapātu ķiploku, eļļu, sāli, pipariem, cukuru.
  5. Gatavo pildījumu - šķiņķi, sēnes, papriku, sīpolu sagriež nelielos gabaliņos.
  6. Mocarellas sieru sarīvē uz rupjās rīves.
  7. Mīklu liek uz miltiem nokaisītas virsmas, izrullē.
  8. Izspiež pietiekami lielus apļus, uzklāj mērci, liek pildījumu, uzkaisa sarīvētu sieru.
  9. Picas liek ietaukotā veidnē, cep 200°C temperatūrā, 10-12 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes