Sastāvdaļas
- 6 baltmaizes bulciņas
Pildījumam:
- 250 g desas vai šķiņķa
- 50 g šampinjonu (konservētu vai svaigu)
- 2 tomāti
- 2 paprikas
- 200 g rīvēta siera
- 1 maza ola vai mazliet saldā krējuma
- loki, zaļumi, olīvas (pēc garšas)
Pagatavošana
- Baltmaizes bulciņām nav jābūt pirmā svaiguma.
- Bulciņas sagriež uz pusēm un izņem mīkstumu.
- Mīkstumu sīki sakapā un apcep sviestā.
- Maizes mīkstumu sajauc ar pildījuma sastāvdaļām un pilda bulciņās.
- Cepeškrāsni uzkarsē līdz ~ 200°C temperatūrā.
- Bulciņas cep 10 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!