Sastāvdaļas
Pildījumam:
- 100 g krēmsiers
- 80 g jogurts
- 1 ola
- 2 ēdamkarotes kartupeļu cietes
- 2 ēdamkarotes medus
Pamatnei:
- 50 g ogu Smalkais muslis
- 3 ēdamkarotes piens
Pasniegšanai:
- ogas
Pagatavošana
- Silda cepeškrāsni līdz 160°C.
- Sajauc Smalko musli ar pienu, samaisa un liek iekšā kēksiņu formās, izlīdzina.
- Liek cepties uz 7 min.
- Tikmēr sajauc krēmsieru, jogurtu, medu, tad piejauc klāt olu un cieti.
- Tajās pašās formiņas pa virsu pamatnei vienādi sapilda pildījumu un cep 25 min.
- Kad gatavs izņem un ieliek mazliet aukstumā.
- Pasniedz ar ogām.
Recepte piedāvā: SMALKAIS MUSLIS
Patik recepte?
Iesaki draugiem un saviem tuvajiem!
Paldies!