Sastāvdaļas
- 500 liellopa kakla kaulu
- 200 g dažādu dārzeņu
- 500 g marinētu gurķu
- 2 l ūdens
- 500 g kartupeļu
- 3 ēdamkarotes miltu
- 200 ml piena
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Nomazgājiet visas sastāvdaļas, nomizojiet un sagrieziet dārzeņus, gurķus un kartupeļus.
- Lielajā DELIMANO katlā ielieciet gaļas kaulu, dārzeņus un gurķus, pievienojiet ūdeni un strauji uzvāriet, tad samaziniet temperatūru un vāriet 45 minūtes.
- Pievienojiet kartupeļus un vāriet apmēram 20 minūtes, vai kamēr kartupeļi ir mīksti.
- Izņemiet kaulus un palieliniet temperatūru.
- DELIMANO bļodā sajauciet nedaudz piena ar miltiem, pievienojiet atlikušo pienu un pakāpeniski iemaisiet pagatavoto maisījumu zupā.
- Turpiniet maisīt līdz zupa vēlreiz ir uzvārījusies.
- Pēc garšas pielieciet sāli.
Recepte tapusi sadarbībā ar DELIMANO
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!