Sastāvdaļas
- 700 g ziedkāpostu
- 1 l ūdens
- 1 glāze etiķa
- 2 ķiploka daiviņas
- 2 glāzes cukura
- 2 ēdamkarotes sāls
- 1/4 glāzes augu eļļas
- garšvielas burkāniem korejiešu gaumē
- pētersīļi
- burkāni
Pagatavošana
- Ziedkāpostus sadala rozetēs, vāra pusgatavus.
- Gatavo marinādi - ūdeni samaisa ar etiķi, cukuru, sāli, augu eļļu.
- Vāra 5 minūtes, pārlej ziedkāpostiem.
- Burkānus nomizo, rupji sarīvē.
- Ziedkāpostus marinādē mazliet atdzesē, pievieno burkānus, saspiestus ķiplokus, garšvielas.
- Pētersīļus sakapā un pievieno ziedkāpostiem.
- Ziedkāpostus liek ledusskapī marinēties uz 5-6 stundām, pēc tam var ēst.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!