Marinēti kabači ar medu un ķiplokiem

Marinēti kabači ar medu un ķiplokiem Foto: Marinēti kabači ar medu un ķiplokiem

Sastāvdaļas

  • 1 liels kabacis
  • 100 ml eļļas
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 3 ēdamkarotes etiķa
  • 2 ēdamkarotes medus
  • sāls pēc garšas
  • melnie pipari pēc garšas
  • dilles pēc garšas

Pagatavošana

  1. Kabaci sagriež garās, plānās strēmelītēs.
  2. Strēmelītes saliek bļoda, pārber ar sāli un atstāj uz 30 minūtēm - lai izdalās sula.
  3. Kamēr kabacis sulo, taisa marinādi - saspiež ķiploku, sīki sakapā dilles, pievieno etiķi, pieliek medu, eļļu un visu samaisa.
  4. Sulu nolej un kabačus uzmanīgi nospiež.
  5. Pārlej ar marinādi un atstāj uz 2 - 3 stundām, tad pilda burkās un liek vēsumā.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes