Marinēta melone

Marinēta melone Foto: Marinēta melone

Sastāvdaļas

  • 2 l ūdens
  • 1 glāze etiķa
  • 2 glāzes smalkā cukura
  • 10 lauru lapas
  • 1 glāze sāls
  • 2 tējkarotes kanēļa
  • 2 tējkarotes krustnagliņu
  • 2 tējkarotes piparu

Pagatavošana

  1. Divreiz uzvāra ūdeni, kam pielikt etiķis, cukurs, lauru lapas, sāls, kanēlis, krustnagliņas un maltie pipari.
  2. Marinādi labi atdzesē un pārlej ar to notīrītu, sagrieztu un stikla traukā rindās saliktu meloni.
  3. Nosedz ar vāku un uzglabā vēsā vietā.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes