Sastāvdaļas
- 200 ml degvīna
- 5 mandarīni
- 6 krustnagliņas
- kanēļa standziņa
- 3 zvaigžņotie anīsi
- 1/2 glāzes cukura
- 1/2 glāzes medus
Pagatavošana
- Mandarīnus kārtīgi nomazgā, ar visu mizu sagriež šķēlītēs, liek 500 ml burkā, pievieno krustnagliņas, kanēli un anīsu.
- Medu uzkarsē kopā ar cukuru, maisa, kamēr cukurs ir izkusis, pielej degvīnu.
- Karsto maisījumu uzlej mandarīniem, aizvāko un liek nostāvēties 1 mēnesi.
- Pirms pasniegšanas, izkāš, lej pudelēs.
Pārmērīga alkohola lietošana ir kaitīga Jūsu veselībai.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!