Mandarīnu liķieris ar medu

Mandarīnu liķieris ar medu Foto: Mandarīnu liķieris ar medu

Sastāvdaļas

  • 200 ml degvīna
  • 5 mandarīni
  • 6 krustnagliņas
  • kanēļa standziņa
  • 3 zvaigžņotie anīsi
  • 1/2 glāzes cukura
  • 1/2 glāzes medus

Pagatavošana

  1. Mandarīnus kārtīgi nomazgā, ar visu mizu sagriež šķēlītēs, liek 500 ml burkā, pievieno krustnagliņas, kanēli un anīsu.
  2. Medu uzkarsē kopā ar cukuru, maisa, kamēr cukurs ir izkusis, pielej degvīnu.
  3. Karsto maisījumu uzlej mandarīniem, aizvāko un liek nostāvēties 1 mēnesi.
  4. Pirms pasniegšanas, izkāš, lej pudelēs.

Pārmērīga alkohola lietošana ir kaitīga Jūsu veselībai.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes