Mandarīnu, ābolu un tomātu salāti

Mandarīnu, ābolu un tomātu salāti Foto: Mandarīnu, ābolu un tomātu salāti

Sastāvdaļas

  • 3 nomazgāti cigoriņi
  • 250 ml skāba krējuma
  • 1 citrona sula
  • 1/2 apelsīna sulas
  • 200 g gabaliņos sagrieztu tomātu
  • 150 g nomizotu, mazos gabaliņos sagrieztu ābolu
  • 2 nomizoti, mazos gabaliņos sagriezti mandarīni
  • 1 nomizots, mazos gabaliņos sagriezts sīpols
  • 1 ēdamkarote sīki sakapātu pētersīļi

Pagatavošana

  1. Cigoriņiem noņem sabojātās ārējās lapas.
  2. 12 - 15 stingras lapiņas noliek malā, pārējās rupji sakapā.
  3. Stingrās lapas kārto uz šķīvja kā ziedlapiņas.
  4. Bļodā samaisa krējumu, citronu sulu, apelsīnu sulu, sakapātos cigoriņus, tomātus, ābolus, mandarīnus, sīpolus un pētersīļus.
  5. Salātus liek uz šķīvja un pasniedz.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes