Sastāvdaļas
- 3 nomazgāti cigoriņi
- 250 ml skāba krējuma
- 1 citrona sula
- 1/2 apelsīna sulas
- 200 g gabaliņos sagrieztu tomātu
- 150 g nomizotu, mazos gabaliņos sagrieztu ābolu
- 2 nomizoti, mazos gabaliņos sagriezti mandarīni
- 1 nomizots, mazos gabaliņos sagriezts sīpols
- 1 ēdamkarote sīki sakapātu pētersīļi
Pagatavošana
- Cigoriņiem noņem sabojātās ārējās lapas.
- 12 - 15 stingras lapiņas noliek malā, pārējās rupji sakapā.
- Stingrās lapas kārto uz šķīvja kā ziedlapiņas.
- Bļodā samaisa krējumu, citronu sulu, apelsīnu sulu, sakapātos cigoriņus, tomātus, ābolus, mandarīnus, sīpolus un pētersīļus.
- Salātus liek uz šķīvja un pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!