Sastāvdaļas
- 500 g maltas vistu gaļas
- 1 ola
- 1/2 glāzes ātri vārāmo auzu pārslu
- 1/2 glāzes piena
- 1 sīpols
- 2 ķiploka daiviņas
- malta paprika
- malti melnie pipari
- sāls
- augu eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Olu sakuļ ar pienu, pārlej auzu pārslām un atstāj uz 30 minūtēm.
- Sīpolu un ķiplokus sakapā, pievieno maltajai vistu gaļai, samaisa.
- Maltajai gaļai pievieno uzbriedušās auzu pārslas, sāli, piparus, papriku - visu kārtīgi samaisa.
- Pannā uzkarsē eļļu, no maltās gaļas masas veido kotletes, cep kotletes no abām pusēm uz lielas uguns.
- Samazina uguni, pannai uzliek vāku un cep kotletes, kamēr gatavas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!