Sastāvdaļas
Kotletēm:
- 600 g maltas vistas gaļas
- 200 g siera
- 1 ola
- sāls pēc garšas
- pipari pēc garšas
- eļļa cepšanai
Panēšanai:
- 2 olas
- rīvmaize
Pagatavošana
- Malto vistas gaļu liek bļodā, pievieno olu, sāli un maltus piparus pēc garšas. Visu rūpīgi samaisa.
- Sieru sagriež nelielos kubiņos. No maltās gaļas masas veido plācenīšus, vidu ieliek sieru un pēc tam aizloka malas, lai veidojas kotlete.
- Sakuļ bļodā olu, šķīvī ieber rīvmaizi.
- Kotletes apviļā olā, rīvmaizē, tad vēlreiz olā un rīvmaizē.
- Cep labi uzkarsētā un ieeļļotā pannā.
- Sakuļ bļodā olu, Šķīvī ieber rīvmaizi. Katru kotleti apviļā olā un rīvmaizē. Cep uzkarsētā un ieeļļotā pannā.