Maltās gaļas minikotletes ar pildījumu

Maltās gaļas minikotletes ar pildījumu Foto: Maltās gaļas minikotletes ar pildījumu

Sastāvdaļas

  • 600 g maltās gaļas
  • 1 vidēja lieluma sīpols
  • 50 g baltmaizes mīkstuma
  • 1 vistas ola
  • 15-20 paipalu olu - pildījumam
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Maltajai gaļai pievieno sakapātu sīpolu, baltmaizes mīkstumu - labāk izmantot ne pārāk svaigu maizi, mazliet apkaltušu.
  2. Ja pievienojat svaigu maizi, kotletēm būs mazliet skāba garša.
  3. Maltās gaļas masai pievieno arī vistas olu, sāli, piparus - visu samaisa.
  4. Paipalu olas izvāra, noņem čaumalas, tad vēlreiz noskalo, lai būtu droši, ka nav palicis neviens čaumalas gabaliņš.
  5. Veido kotletes - izveido 2 maltās gaļas masas plācenīšus, starp tiem liek 1 paipalu olu.
  6. Maliņas aiztaisa, veidojot apaļu formu. 
  7. Kotletes liek ietaukotā veidnē, cep 200°C temperatūrā, 20 minūtes.
  8. Ja vēlas, kotletes var cept arī pannā.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes