Sastāvdaļas
- 6 ēdamkarotes olīveļļas
- 100 g kaltētu tomātu (eļļu noliet)
- 2 ēdamkarotes vīna etiķa
- 1 ēdamkarote kaperu
- 1 daiviņa ķiploka
- 500 g makaronu (gliemezīši)
- 1 liels tomāts
- 225 g mocarellas siera
- 1 glāze svaiga bazilika
- 1 glāze rīvēta Parmas siera
- 1/2 olīvu bez kauliņiem (sagrieztas uz pusēm)
Pagatavošana
- Blenderī smalki samaļ kopā kaltētus tomātus, kaperus, ķiploku, olīveļļu un etiķi.
- Izvāra makaronus sālsūdenī, nolej ūdeni un liek lielā traukā.
- Samaisa ar pagatavoto mērci. Atdzesē, ik pa laikam apmaisot.
- Svaigu tomātu un Mocarellas sieru sagriež gabaliņos.
- Atdzisušos salātos iemaisa tomātu, Mocarellas sieru, baziliku, Parmas sieru un olīvas.
- Samaisa, pēc garšas pievieno sāli un piparus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!