Sastāvdaļas
- 250 g makaronu
- 400 g ķirbja
- 320 g tunča konservu
- 200 g skābā krējuma
- 100 g Čedaras siera
- eļļa
- sāls
Pagatavošana
- Makaronus vāra sālsūdenī mīkstus.
- Tikmēr ķirbi sagriež, kubiņos, sakarsēta eļļā apmaisot cep mīkstus, pārkaisa sāli.
- Nokāstus makaronus un ķirbja kubiņus sajauc, pievieno nokāstus tunča gabaliņus, krējumu un lielāko daļu sarīvētā siera. Visu uzmanīgi izcilā, pārceļ cepam veidnē, pārber atlikušo sieru.
- Liek sakarsēta cepeškrāsnī, 200°C temperatūrā cep apmēram 20 minūtes.
Ļoti vienkārši pagatavojams un ļoti barojošs sacepums.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!