Makaroni ar vistas gaļu un Indijas riekstiem

Makaroni ar vistas gaļu un Indijas riekstiem Foto: Makaroni ar vistas gaļu un Indijas riekstiem

Sastāvdaļas

  • 4 vistu krūtiņas
  • 140 g Indijas riekstu
  • 75 g sakapātu loku
  • 450 g makaronu
  • 2 ēdamkarotes augu eļļas
Mērcei:
  • 125 ml Hoisin mērces
  • 75 ml sojas mērces 
  • 75 ml heresa
  • 2 ēdamkarotes vīna etiķa
  • 2 ēdamkarotes ķiploku un čili piparu mērces
  • 1/4 glāzes cukura
  • 5 ķiploku spiedē saspiestas ķiploka daiviņas
  • 1/2 tējkarotes čili piparu pārslu

Pagatavošana

  1. Makaronus izvāra sālsūdenī, nolej šķidrumu, noliek malā.
  2. Bļodā samaisa visas mērces sastāvdaļas viendabīgā masā.
  3. Pannā uzkarsē 2 ēdamkarotes eļļas, cep sīki sagrieztu vistas gaļu.
  4. Gatavu gaļu pārliek traukā.
  5. Pannā, kur cepās gaļa, lej mērci - uzkarsē, gandrīz uzvārot.
  6. Verdošajā mērcē liek vistas gaļu, pievieno drupinātus Indijas riekstus - visu samaisa un pakarsē.
  7. Makaronus samaisa ar mērci, pasniedz, pārkaisītus ar lokiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes