Majonēzes mērcē konservēta paprika

Majonēzes mērcē konservēta paprika Foto: Majonēzes mērcē konservēta paprika

Sastāvdaļas

  • 2 kg paprikas
  • 300 g burkānu
  • 250 g majonēzes
  • 200 ml augu eļļa
  • 2 sīpoli
  • 1 ēdamkarote kaltētu garšaugu (timiāns, raudenes, pētersīļi)
  • 1 tējkarote melno piparu graudu
  • 1/2 tējkarotes maltu čili piparu
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Paprikas pākstis iztīra un sagriež salmiņos.
  2. Burkānus sarīvē pēc iespējas rupjākās skaidiņās.
  3. Sīpolus sagriež plānās šķēlītēs.
  4. Dārzeņus ber katlā, pievieno eļļu un garšvielas un uz nelielas uguns sautē 35 - 40 minūtes.
  5. Iemaisa majonēzi un ņem nost no uguns.
  6. Pilda burciņās, uzliek vāciņus un daļēji aizvāko.
  7. Sterilizē 45 minūtes un aizvāko pavisam.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes